Warta bulk.

Kami nawiskeun anjeun seueur borong fashion pribadi sareng harga anu pangsaéna. Merek pangsaéna sareng kiriman saharita sareng inventaris di gudang kami sorangan. Urang adaptasi kana kabutuhan sareng anggaran anjeun.

Napsu pikeun busana

Di Stockmarca kami parantos janten pemborong pakean, kantong sareng asesoris ti saprak 1986. Nyayogikeun anjeun panginten merek anu pangsaéna, merek premium sareng toko outlet dina harga anu pangsaéna. Ngabantosan anjeun pikeun memenuhi impian anjeun pikeun ngamimitian toko fashion anjeun nyalira upami anjeun henteu acan gaduh.

Jasa sareng perhatian

Palayanan pelanggan anu dilatih pisan dina sektor anu dumasar di Spanyol. Kalayan dukungan langkung ti 30 taun pangalaman sareng langkung ti 2000 klien di sapanjang Éropa.

Fokus dina jual

Kami ngabantuan anjeun sepanjang waktos pikeun ngamangpaatkeun sadaya saluran distribusi anu suksés. Ngajual boh di toko fisik sareng saluran online, nganggo saham anjeun nyalira atanapi ngalangkungan jasa Dropshipping.

Jasa kami

Kami ngiring anjeun dina unggal léngkah pikeun nawiskeun anjeun jasa anu saé sareng nasihat anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun petualangan anjeun di dunya busana anu lengkep.

Buka toko fisik sareng online anjeun

Kami bakal ngabantosan anjeun sapanjang prosés pikeun nyetél toko anjeun sareng ngeusian éta produk anu paling lami sareng populér. Sareng upami anjeun peryogi éta, kami nyiptakeun halaman wéb ku kituna anjeun ogé tiasa ngajual online.

Dropshipping sareng tong hilap stok

Kalayan jasa Dropshipping kami anjeun bakal ngagaduhan rébuan référénsi pikeun ngahontal kasuksésan kalayan toko online anjeun. Nyambungkeun katalog kami kana situs web anjeun sareng ngurus pengiriman. Naon anu anjeun henteu gaduh situs wéb? Kami ngajadikeun eta pikeun anjeun sareng ngajarkeun cara ngagunakeunana.

Katalog online terus diropéa

Kami ngarobih stock kami nampi produk anyar unggal dintenna kalayan langkung ti 30.000 rujukan anu tetep di update. Konsultasi supados anjeun tiasa nawiskeun ka nasabah naon anu diperyogikeun pasar.

Taroskeun ka kami ayeuna ngeunaan proyek anjeun

Buka toko pakean fisik anjeun.

Kami ngabantosan anjeun dina ngokolakeun toko anjeun sareng ngagantian produk, ngabagikeun ka sadaya pangalaman kami. Teu aya waralaba, royalti, euweuh royalti, henteu éksklusif. Kalayan Stockmarca anjeun bakal ngagaduhan kabébasan sareng kontrol total usaha anjeun janten tumbuh sakumaha anu dipikahoyong.

kontak

Taroskeun ayeuna.

Kami baris nyarioskeun ka anjeun sadaya anu anjeun kedah terang pikeun ngamimitian ngawangun impian anjeun kalayan suku anu pangsaéna. Sareng upami anjeun parantos gaduh toko, kami bakal nyayogikeun stok tina merek pangsaéna urang supados anjeun ngagaduhan produk anu anjeun resep sareng jual. Kusabab luncat teu pikasieuneun, naon anu pikasieuneun téh henteu hirup kalawan gairah pikeun ngalakukeunana.

CALL US: +34 667 768 353

Jam kantor sareng jasa palanggan: Senén dugi ka Jumaah ti 9:00 sonten ka 17:30 p.m.

kontak
Buka obrolan
1
Naha anjeun gaduh ragu?
Hai aya!
Kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun?