fbpx

KOLEKSI BARU Inpormasi lengkep!

Siapkeun e-commerce anjeun
Dropshipping

Ku cara anu saderhana anjeun tiasa nyetél e-commerce anjeun sareng ngalakukeun dropshipping. Lebetkeun katalog kami nganggo langkung ti 700 produk dina stok sareng gabung sareng dunya online.

Dupi anjeun ngagaduhan toko online?

Upami anjeun henteu gaduh halaman wéb kami bakal nyayogikeun anjeun kana salah sahiji anu anjeun pikahoyong. Kalayan domain sareng logo anu anjeun pilih. Sareng upami anjeun parantos gaduhna, tong hariwang, kami ngurus masang alat impor katalog kami supados anjeun tiasa langsung ngical.

Kami ngurus kiriman

Kalayan jasa Dropshipping kami anjeun bakal ngagaduhan ratusan référénsi pikeun ngahontal kasuksésan sareng toko online anjeun. Anjeun moal hariwang ngeunaan anu sanés salian ti ngajual sabab kiriman anu dilakukeun ku kami.

Kami ngabantosan anjeun dina pamasaran

Kami bakal masihan anjeun aksés kana matéri sahingga anjeun tiasa Ngaiklan dina jaringan sosial anjeun. Kami pikir penting pisan pikeun Ngaiklan dina Instagram sareng Facebook sareng pikeun ieu, kami bakal masihan anjeun.

Rébuan produk dina stok kalayan pengiriman langsung

Kami ngatur Saham anjeun

Naha anjeun mangrupikeun distributor mérek modél, aksésori sareng sapatu ternama? Kami ngatur saham sareng ngicalna kanggo anjeun. Kami gaduh pangalaman sareng portopolio anu lega pikeun saha urang tiasa ngirim saham anjeun sareng ngajual éta tanpa kedah hariwang ngeunaan naon waé.

Naon anu énggal dina kelompok

Kami nawiskeun anjeun seueur borong fashion pribadi sareng harga anu pangsaéna. Merek pangsaéna sareng kiriman saharita sareng inventaris di gudang kami sorangan. Urang adaptasi kana kabutuhan sareng anggaran anjeun.

Jasa kami

Kami ngiring anjeun dina unggal léngkah pikeun nawiskeun anjeun jasa anu saé sareng nasihat anu diperyogikeun pikeun ngajantenkeun petualangan anjeun di dunya busana anu lengkep.

Buka toko fisik sareng online anjeun

Kami bakal ngabantosan anjeun sapanjang prosés pikeun nyetél toko anjeun sareng ngeusian éta produk anu paling lami sareng populér. Sareng upami anjeun peryogi éta, kami nyiptakeun halaman wéb ku kituna anjeun ogé tiasa ngajual online.

Dropshipping sareng tong hilap stok

Kalayan jasa Dropshipping kami anjeun bakal ngagaduhan rébuan référénsi pikeun ngahontal kasuksésan kalayan toko online anjeun. Nyambungkeun katalog kami kana situs web anjeun sareng ngurus pengiriman. Naon anu anjeun henteu gaduh situs wéb? Kami ngajadikeun eta pikeun anjeun sareng ngajarkeun cara ngagunakeunana.

Katalog online terus diropéa

Kami ngarobih stock kami nampi produk anyar unggal dintenna kalayan langkung ti 30.000 rujukan anu tetep di update. Konsultasi supados anjeun tiasa nawiskeun ka nasabah naon anu diperyogikeun pasar.

Jasa sareng perhatian

Palayanan pelanggan anu dilatih pisan dina sektor anu dumasar di Spanyol. Kalayan dukungan langkung ti 30 taun pangalaman sareng langkung ti 2000 klien di sapanjang Éropa.

Kami ngatur Saham anjeun

Naha anjeun mangrupikeun distributor mérek terkenal? Kami ngatur saham sareng ngicalna kanggo anjeun. Tanpa anjeun kedah hariwang ngeunaan naon waé, urang bertindak salaku perantara antara anjeun sareng konsumén akhir. Kami parantos ngatur saham distributor kami langkung ti 30 taun kalayan hasil penjualan anu megah.

Fokus dina jual

Kami ngabantuan anjeun sepanjang waktos pikeun ngamangpaatkeun sadaya saluran distribusi anu suksés. Ngajual boh di toko fisik sareng saluran online, nganggo saham anjeun nyalira atanapi ngalangkungan jasa Dropshipping.

Taroskeun ka kami ayeuna ngeunaan proyek anjeun

Buka toko pakean fisik anjeun

Kami ngabantosan anjeun dina ngokolakeun toko anjeun sareng ngagantian produk, ngabagikeun ka sadaya pangalaman kami. Teu aya waralaba, royalti, euweuh royalti, henteu éksklusif. Kalayan Stockmarca anjeun bakal ngagaduhan kabébasan sareng kontrol total usaha anjeun janten tumbuh sakumaha anu dipikahoyong.

kontak

Taroskeun ayeuna.

Kami baris nyarioskeun ka anjeun sadaya anu anjeun kedah terang pikeun ngamimitian ngawangun impian anjeun kalayan suku anu pangsaéna. Sareng upami anjeun parantos gaduh toko, kami bakal nyayogikeun stok tina merek pangsaéna urang supados anjeun ngagaduhan produk anu anjeun resep sareng jual. Kusabab luncat teu pikasieuneun, naon anu pikasieuneun téh henteu hirup kalawan gairah pikeun ngalakukeunana.

Nelepon kami: 667-768-353

Jam kantor sareng layanan palanggan: Senén dugi ka Kemis ti 9:00 énjing ka 17:30 sonten sareng Jumaah ti 8:00 dugi ka 16:30 sonten

kontak