fbpx

KOLEKSION I RI Më shumë informacion!

Vendosni tregtinë tuaj elektronike
dropshipping

Në një mënyrë shumë të thjeshtë ju mund të vendosni tregtinë tuaj elektronike dhe të bëni dropshipping. Përfshini katalogun tonë me më shumë se 700 produkte në magazinë dhe bashkohuni në botën online.

A keni një dyqan në internet?

Nëse nuk keni një faqe në internet, ne do t'ju ofrojmë një, sipas dëshirës tuaj. Me domenin dhe logot që zgjidhni. Dhe nëse tashmë e keni, mos u shqetësoni, ne kujdesemi për instalimin e mjetit tonë të importit të katalogut, në mënyrë që të filloni shitjen menjëherë.

Ne kujdesemi për dërgesat

Me shërbimin tonë Dropshipping do të keni qindra referenca për të arritur sukses me dyqanin tuaj online. Ju nuk do të shqetësoheni për asgjë tjetër përveç shitjes sepse dërgesat bëhen nga ne.

Ne ju ndihmojmë në marketing

Ne do t'ju japim akses në material në mënyrë që të mund të reklamoni në rrjetet tuaja sociale. Ne mendojmë se është thelbësore të reklamojmë në Instagram dhe Facebook dhe për këtë, ne do t'ju japim një dorë.

Mijëra produkte në magazinë me transport të menjëhershëm

Ne menaxhojmë aksionet tuaja

A jeni distributor i markave kryesore të modës, aksesorëve dhe këpucëve? Ne menaxhojmë aksionet dhe i shesim ato për ju. Ne kemi përvojë dhe një portofol të gjerë klientësh tek të cilët mund të dërgojmë aksionet tuaja dhe t'i shesim ato pa u shqetësuar për asgjë.

Çfarë ka të re në grupe

Ne ju ofrojmë shumë modë të personalizuara me shumicë me çmimin më të mirë. Markat më të mira me dërgesa të menjëhershme me inventar në depot tona. Ne përshtatemi me nevojat dhe buxhetin tuaj.

Shërbimet tona

Ne ju shoqërojmë në çdo hap për t'ju ofruar shërbimet më të mira dhe këshillat e nevojshme për ta bërë aventurën tuaj në botën e modës një sukses.

Hapni dyqanin tuaj të veshjeve fizike dhe në internet

Ne do t'ju ndihmojmë gjatë gjithë procesit si për të ngritur dyqanin tuaj ashtu edhe për ta mbushur atë me produktet më aktuale dhe më të njohura. Dhe nëse ju nevojitet, ne krijojmë faqen tuaj në internet që të mund të shisni edhe në internet.

Dropshipping dhe harrojmë për aksione

Me shërbimin tonë Dropshipping ju do të keni mijëra referenca për të arritur sukses me dyqanin tuaj online. Lidhja e katalogut tonë në faqen tuaj të internetit dhe kujdeset për transportin. Farë nuk keni një faqe në internet? Ne e bëjmë atë për ju dhe ju mësojmë se si ta përdorni.

Katalogu në internet azhurnohet vazhdimisht

Ne rinovojmë aksionet tona duke marrë produkte të reja çdo ditë me më shumë se 30.000 referenca në azhurnim të vazhdueshëm. Konsulencë në mënyrë që të ofroni klientëve tuaj atë që tregu po kërkon më shumë.

Shërbimi dhe vëmendja

Shërbim i kualifikuar i klientëve në sektorin me qendër në Spanjë. Me miratimin e më shumë se 30 vjet përvojë dhe më shumë se 2000 klientëve në të gjithë Evropën.

Ne menaxhojmë aksionet tuaja

A jeni distributor i markave kryesore? Ne menaxhojmë aksionet dhe i shesim ato për ju. Pa pasur nevojë të shqetësoheni për asgjë, ne veprojmë si ndërmjetës midis jush dhe klientit përfundimtar. Ne kemi qenë duke menaxhuar stokun e shpërndarësve tanë për më shumë se 30 vjet me një rezultat të mrekullueshëm të shitjeve.

Përqendruar në shitje

Ne ju ndihmojmë në çdo kohë të përfitoni nga të gjitha kanalet më të suksesshme të shpërndarjes. Shitet si ne dyqan fizik ashtu dhe ne kanalin online, me stokun tuaj ose nepermjet sherbimit tone Dropshipping.

Na tregoni tani për projektin tuaj

Hapni dyqanin tuaj të veshjeve fizike

Ne ju ndihmojmë në administrimin e dyqanit tuaj dhe në zëvendësimin e produktit, duke ndarë me ju gjithë përvojën tonë. Asnjë ekskluzivitet, pa honorar, pa honorar, pa ekskluzivitet. Me Stockmarca do të keni lirinë dhe kontrollin e plotë të biznesit tuaj për ta bërë atë të rritet ashtu siç dëshironi.

Kontakti

Kontaktoni tani

Ne do t'ju tregojmë gjithçka që duhet të dini për të filluar ndërtimin e ëndrrës suaj me këmbën më të mirë. Dhe nëse tashmë keni një dyqan, ne do t'ju ofrojmë stokun e markave tona më të mira në mënyrë që të keni produkte që me të vërtetë ju pëlqejnë dhe shesin. Për shkak se hedhja nuk është e frikshme, ajo që është e frikshme nuk është të jetosh me pasionin për ta bërë atë.

TELEFONONI: 667-768-353

Orari i zyrës dhe shërbimi ndaj klientit: E hëna deri të enjten nga ora 9:00 e mëngjesit deri në 17:30 pasdite dhe e premtja nga ora 8:00 e mëngjesit deri në 16:30 pasdite.

Kontakti