Поставете ја вашата е-трговија
Dropshipping

На многу едноставен начин можете да ја поставите вашата е-трговија и да направите dropshipping. Вметнете го нашиот каталог со повеќе од 700 производи на залиха и придружете се на онлајн светот.

Дали имате онлајн продавница?

Доколку немате веб-страница, ќе ви обезбедиме една по ваш вкус. Со доменот и логоата што ги избирате. И, ако веќе го имате, не грижете се, ние се грижиме за инсталирање на нашата алатка за увоз на каталог за да можете веднаш да започнете со продажба.

Ние се грижиме за пратките

Со нашата услуга Dropshipping ќе имате стотици препораки за да постигнете успех со вашата онлајн продавница. Вие нема да мора да се грижите за ништо друго освен за продажба затоа што пратките ги правиме ние.

Ве советуваме со маркетинг

Ќе ве советуваме да ги дадете најдобрите перформанси на вашите социјални мрежи. Се чини дека ни е од суштинско значење да се рекламираме на Инстаграм и Фејсбук и за тоа ќе ги решиме сите сомнежи што ги имате.

Илјадници производи на лагер со непосредна испорака

Ние управуваме со вашите акции

Дали сте дистрибутер на водечки брендови за мода, додатоци и обувки? Ние управуваме со акциите и ги продаваме за вас. Имаме искуство и широко портфолио на клиенти на кои можеме да им ги испратиме вашите акции и да ги продадеме без да се грижиме за ништо.

Што има ново во серии

Ние ви нудиме многу персонализирана мода на големо по најдобра цена. Најдобрите брендови со непосредна пратка со инвентар во нашите сопствени магацини. Ние се прилагодуваме на вашите потреби и буџет.

Нашите услуги

Ние ве придружуваме на секој чекор за да ви ги понудиме најдобрите услуги и потребните совети за да ја направите вашата авантура во светот на модата успешна.

Отворете ја продавницата за физички и мрежни облека

Пополнете ја вашата продавница со најактуелните и најбарани производи. И ако ви треба, ние ја креираме вашата веб -страница за да можете да продавате и преку Интернет.

Dropshipping и заборави на акции

Со нашата услуга Dropshipping ќе имате илјадници препораки за да постигнете успех со вашата онлајн продавница. Поврзување на нашиот каталог со вашата веб-страница и грижа за испорака. Што немате веб-страница? Ние го правиме тоа за вас и ве учиме како да го користите.

Интернет каталогот постојано се ажурира

Ние ги обновуваме нашите акции добиваат нови производи секој ден со повеќе од 30.000 препораки во постојано ажурирање. Консалтинг за да можете да им понудите на вашите клиенти што бара пазарот најмногу.

Сервис и внимание

Високо обучени услуги на клиентите во секторот со седиште во Шпанија. Со одобрување на повеќе од 30 години искуство и повеќе од 2000 клиенти низ цела Европа.

Ние управуваме со вашите акции

Дали сте дистрибутер на водечки брендови? Ние управуваме со акциите и ги продаваме за вас. Без да се грижите за ништо, ние дејствуваме како посредници помеѓу вас и крајниот клиент. Ние управуваме со акциите на нашите дистрибутери повеќе од 30 години со прекрасен продажен резултат.

Фокусирани на продажба

Ние ви помагаме во секое време да ги искористите сите најуспешни канали за дистрибуција. Се продава како во физичка продавница, така и преку Интернет канал, со своја сопствена залиха или преку нашата услуга Dropshipping.

ВАORTНО: Ние не продаваме половна облека или по тежина, ниту пак продаваме комерцијален мебел.

Отворете ја продавницата за физичка облека

Ние го обезбедуваме целиот производ за вашата продавница преку постојано надополнување, споделувајќи го целото наше искуство со вас. Без франшиза, без авторски права, без такси, без ексклузивност. Со Stockmarca ќе имате слобода и целосна контрола на вашиот бизнис да го направите да расте како што сакате.

контакт

Контактирајте сега

Ние ќе ви кажеме сè што треба да знаете за да започнете да го градите вашиот сон со најдобра нога. И, ако веќе имате продавница, ние ќе ви обезбедиме залиха на нашите најдобри брендови, така што имате производи што навистина ви се допаѓаат и продаваат. Бидејќи скокањето не е страшно, она што е страшно, не живее со страста да го стори тоа.

САМО ШТО ШТИП: 667-768-353

Работно време и услуга за клиенти: понеделник до четврток од 9:00 до 17:30 часот и петок од 8:00 до 16:30 часот

контакт