Bukak toko sandhangan.

Kita nggawe gampang kanggo ngetrapake impian sampeyan kanggo ngaturake awake dhewe menyang jagad busana.
RUN SAIKI

Misi kita

Kita ngewangi sampeyan sajrone nindakake proses supaya sampeyan bisa mbukak toko sandhangan kanthi jaminan sukses. Menehi tresno sing padha kaya yen dadi salah siji saka kita lan menehi tren fashion paling anyar kanthi rega paling apik miturut anggaran sampeyan. Ora preduli sampeyan ora duwe pengalaman akeh, luwih saka 30 taun suwene.

Ora ana biaya utawa eksklusivitas

Kanthi Stockmarca, sampeyan ora kudu nganggep ragad mlebu, utawa royalti, lan ora ngalangi kanggo adol produk waralaba. Bisnis sampeyan mesthi dadi duweke lan sampeyan bakal milih apa sing ana ing ngarep lawang. Semalat bisa nyebarake sawetara merek kanthi eksklusif ing wilayah sampeyan lan kanthi mangkono mbedakake persaingan sampeyan.

Anggaran kanggo mbukak toko sandhangan

Sukses mbukak toko klambi bisa luwih murah tinimbang sing sampeyan pikirake. Gumantung saka meter ing papan, jumlah produk saben meter lan jinis toko sing pengin disetel, ing Stockmarca, kita bakal nawakake kemungkinan toko sing beda miturut kapentingan lan anggaran sampeyan. Uga nggampangake aspek apa wae sing ana hubungane karo pembaharuan ing papan lan organisasi nyimpen.

Toko pakean premium

Kita bakal menehi sampeyan milih antarane merek fashion paling apik lan paling dikenal kanggo para klien sampeyan kanthi daya mundhut sing luwih gedhe.

Toko busana rontog

Sampeyan bisa adol akeh merek kanthi rega terjangkau lan kanthi desain paling apik saka busana Italia lan Spanyol.

Toko sandhangan outlet

Nawarake klien menyang produk merek lan kualitas paling apik saka musim liyane kanthi rega sing ora bisa ditemtokake.

Dolan maring toko kita

Ayo ketemu! Dolan maring gudang lan deleng toko pilot amarga sampeyan uga duwe 100% sing cocog karo sing dikarepake. Kanthi sandhangan premium, fashion, outlet utawa toko campuran. Kita bakal mulang sampeyan kabeh sing sampeyan kudu ngerti supaya isi toko anyar lan supaya bisa dianyari liwat toko online kanggo toko fashion.

Toko pilot Konsep Anyar.

Dirancang kanggo macem-macem garis bisnis: tekstil, alas kaki, aksesoris, omah, desain interior, olahraga ...

kontak

Hubungi saiki.

Kita bakal menehi pitutur marang kowe kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo miwiti mbangun sikil kanthi sikil sing paling apik. Lan yen sampeyan wis duwe toko, kita bakal nyedhiyakake stok saka merek paling apik supaya sampeyan duwe produk sing disenengi lan adol. Amarga mlumpat ora medeni, apa sing medeni ora urip kanthi semangat manut.

ANTARA WHATSAPP: 667-768-353

Jam kantor lan layanan pelanggan: Senin nganti Kamis wiwit jam 9:00 nganti 17:30 sore lan Jumuah saka 8:00 nganti 16:30 sore

kontak