DASAR PRIVASI lan CUKU

SAIKI KE  STOCKBRAND.COM

Ing dokumen iki sampeyan bisa nemokake kabeh informasi legal babagan carane ngumpulake data pribadhi lan perawatan saka TRICOLORI COLECCIONI, SL karo CIF B54947916. Perusahaan menehi saran supaya sampeyan tetep maca.

NENG LENGKAP LENGKAP INI

Sembarang pangguna bisa menehi wewenang marang perusahaan TRICOLORI COLECCIONI, SL kanggo nggunakake informasi pribadhi, miturut langkah-langkah sing dibutuhake ing RGPD sing diluncurake tanggal 25 Mei 2018.

Kabeh informasi sing diwenehake rahasia, kaya sing wis dinyatakan ing dokumen iki.

TRICOLORI COLECCIONI, SL bakal ngolah data iki sesuai karo pranata LOPD / RGPD lan hukum utawa peraturan liyane sing ditrapake.

Menehi manawa informasi sing diklumpukake ing situs web iki tindakake kabeh langkah keamanan sing dibutuhake.

Kajaba iku, pangguna bisa ngakses data iki, mbenerake, nolak perawatan utawa mbatalake kanthi nulis kanthi gampang nganggo email: info@stockmarca.com 

TANGGAP WANGSULAN UNTUK PROSES DATA

Diklumpukake ing stockmarca.com lan shopstockmarca.com (sabanjuré 'situs web') yaiku TRICOLORI COLECCIONI, SL, sing tundhuk karo peraturan perlindungan data saiki

(Hukum Organik 15/1999 tanggal 13 Desember, Perlindungan Data Pribadi, Royal Decree 1720 2007 tanggal 21 Desember, sing nyetujoni Peraturan kanggo pengembangan Hukum Organik lan peraturan saiki).

Yen sampeyan pengin ngubungi perusahaan, sampeyan bisa ngatasi: info@stockmarca.com 

Perusahaan ngandhani manawa ora prelu nyedhiyakake data pribadi kanggo browsing situs web iki.

Kasus ing ngendi sampeyan bisa nyedhiyani data menyang perusahaan yaiku:

  • Ndarbeni produk.
  • Dadi pelanggan.
  • Lengganan newsletter.
  • Nulis liwat formulir kontak ing web.
  • Utawa yen sampeyan ngirim email.

Elinga isi kabeh lapangan sing dibutuhake ing wangun.

Yen ora, sampeyan ora bisa ngolah panjaluk sampeyan.

Sampeyan bisa mbatalake langganan kanthi ngirim email menyang alamat sing dituduhake ing ndhuwur.

Nalika browsing 'Situs web' sampeyan nyedhiyakake IP sampeyan, yaiku informasi server sampeyan, kanthi otomatis.

Kepiye cara ngumpulake data ing www.stockmarca.com?

  1. Liwat formulir kontak ing kaca kontak.
  2. Cookie sing kita tinggalake nalika pangguna ndhaptar utawa browsing ing situs web iki.
  3. Liwat sistem pelacakan Google Analytics.
  4. Kanthi ndhaptar minangka panuku ing shopstockmarca.com.

Data kasebut bakal dilebokake menyang file sing perusahaan tanggung jawab.

Keamanan data sampeyan dijamin, lan kanthi cara keamanan sing cocog supaya data sampeyan aman.

Dheweke mung bakal digunakake kanggo tujuan poin sing kasebut lan sing diwenehake menyang perusahaan kasebut.

Data kasebut bakal dijaga yen hubungan komersial dijaga utawa sampeyan ora mbusak pambusakan.

Perusahaan iki uga bakal terus duwe data sajrone wektu sing tanggung jawab legal bisa uga kanggo layanan sing diwenehake marang sampeyan.

Perawatan data wis ditindakake kanthi dhasar legal sing sah nggunakake panggunaan, kayata:

  1. Yen sampeyan njaluk informasi babagan layanan sing ditindakake ing perusahaan utawa kontrak, uga tuku produk. Ngono, syarat lan syarat bakal kasedhiya kanggo sampeyan sadurunge kontrak.

Yen sampeyan ora menehi data sampeyan utawa ora kanthi nyata, kita ora bakal bisa nanggepi panjaluk sampeyan utawa menehi informasi.

ARIKA TINGKATAN (AKSES, RECTIFICATION, CANCELLATION lan OPPOSITION)

+ 34 667 768 353 utawa liwat mail info@stockmarca.com 

TRICOLORI COLECCIONI, SL C / San Isidro, 12 (03300) Barcelona

Perusahaan nduweni hak kanggo ngowahi kabijakan privasi iki kanggo ngganti karo ukum utawa hukum anyar uga praktik industri. Ing kasus kasebut, kita bakal ngumumake ing kaca iki babagan pangowahan sing diwartakake kanthi nyata (utawa cukup) sadurunge implementasine.

Cookies

Ing Stockmarca.com cookie pihak katelu lan katelu digunakake kanggo njamin manawa browsing sampeyan sampurna lan ngerti pilihan pangguna pangguna.

Kanthi ngetik lan terus browsing, sampeyan nampa kabijakan cookie.

kontak

Hubungi saiki.

Kita bakal menehi pitutur marang kowe kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo miwiti mbangun sikil kanthi sikil sing paling apik. Lan yen sampeyan wis duwe toko, kita bakal nyedhiyakake stok saka merek paling apik supaya sampeyan duwe produk sing disenengi lan adol. Amarga mlumpat ora medeni, apa sing medeni ora urip kanthi semangat manut.

ANTARA WHATSAPP: 667-768-353

Jam kantor lan layanan pelanggan: Senin nganti Kamis wiwit jam 9:00 nganti 17:30 sore lan Jumuah saka 8:00 nganti 16:30 sore

kontak