CLK POLO Tekstil Akeh

Klambi merek CLK kanggo pria kanggo musim anyar SS21.

KANGGO BATCH
  • GENDER

    hombre

  • MARCAS

    CLK POLO

  • WANGSA

    Musim Panas 2021

  • UNIT

    1141

  • Nuduhake:
Merek Grosir Paling Apike wiwit taun 1986

Kita nggawe akeh sing paling cocog karo kabutuhan

Kita nuntun sampeyan kabeh proses supaya sampeyan bisa nggawe pesenan sampeyan kumpulan khusus ngitung kabeh saham kita.

kontak

Hubungi saiki.

Kita bakal menehi pitutur marang kowe kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo miwiti mbangun sikil kanthi sikil sing paling apik. Lan yen sampeyan wis duwe toko, kita bakal nyedhiyakake stok saka merek paling apik supaya sampeyan duwe produk sing disenengi lan adol. Amarga mlumpat ora medeni, apa sing medeni ora urip kanthi semangat manut.

ANTARA WHATSAPP: 667-768-353

Jam kantor lan layanan pelanggan: Senin nganti Kamis wiwit jam 9:00 nganti 17:30 sore lan Jumuah saka 8:00 nganti 16:30 sore

kontak