Fashion Dropshipping.

Cara paling gampang kanggo miwiti adol karo toko fashion online dhewe.
DISCOVER Luwih

Sold out of stock.

Konsentrasi kanggo adol lan kita bakal ngurus kabeh. Tanpa kontrak ekslusivitas, sampeyan bisa nggawe tetes ing wektu sing padha, yen sampeyan adol produk sampeyan ing saham utawa saka perusahaan liyane.

Situs web WordPress

Sampeyan bisa nyambungake layanan Dropshipping karo situs web apa wae sing digawe nganggo wordpress. Dadi, yen sampeyan wis duwe situs web ing wordpress, sawetara jam sampeyan bisa nambah kabeh persediaan. Yen sampeyan ora duwe, kita bakal nindakake kanggo sampeyan.

Resiko nol

Fokus mung kanggo adol lan ngirit biaya lan simpenan. Nalika klien tuku ing situs web, kita kudu ngirim produk ing paket umum utawa pribadi kanthi toko sampeyan dhewe.

Skala bisnis sampeyan

Yen sampeyan wis duwe toko fisik utawa nyetel siji karo kita, sampeyan uga bisa duwe situs web sampeyan dhewe. Nyedhiyakake skalabilitas lan dodolan ekstra ing bisnis sampeyan kanthi ngubungi pelanggan supaya nggawe pesenan online sing bisa ditampa / bali ing toko.

Njupuk 100% bathi kanthi adol sampeyan

Beda karo layanan Dropshipping liyane, mung sampeyan mbayar sampeyan kanggo registrasi, pangopènan layanan lan biaya produk. Dadi sampeyan bakal duwe wates dhuwur sing bakal ngidini sampeyan nandur modhal kanggo narik kawigaten para pelanggan kayata pariwara online. Bisa nemtokake rega dhewe lan duwe kontrol total babagan strategi pemasaran.

Ragad mlebu.

Liwat pembayaran siji, sampeyan bisa nggawe situs web disinkronake karo toko kita lan siap adol.

Wis duwe situs web?

adol jatuhhipping online
899 €
  • Katalog lengkap
  • Sinkronisasi saham otomatis
  • Ora order minimal
  • Pangiriman barang ing 24/48 jam
  • Kemungkinan nggabungake produk njaba
  • Ora kalebu situs web
  • Ora kalebu hosting utawa domain

Apa sampeyan butuh situs web?

nggawe situs web tetes
1200 €
  • Katalog lengkap
  • Sinkronisasi saham otomatis
  • Ora order minimal
  • Pangiriman barang ing 24/48 jam
  • Kemungkinan nggabungake produk njaba
  • Nggawe situs web nganggo woocommerce
  • Hosting lan domain kalebu

Kita mulang sampeyan nggunakake situs web anyar

Kita nggawe situs web sampeyan ing WordPress kanthi fungsi WooCommerce. CMS sing paling akeh digunakake kanggo nggawe toko online, sing ora sampeyan butuh ilmu teknis lan sampeyan bakal nemokake akeh pandhuan, tutorial lan sumber daya gratis. Ndhaptar pitulungan teknis ing telepon lan kemungkinan teka ing kantor kita kanggo mulang sampeyan babagan nggunakake situs web anyar.

Ragad pangopènan

Kanthi biaya pangopènan sampeyan mesthi bakal duwe dhukungan khusus kanggo layanan sampeyan.

Wulan

Konsep Internet Online Komersial Blanja
89 € Matur nuwun
  • Maintenance
  • Nganyari Katalog
  • Dhaptar produk ing ndhuwur
  • Pitulungan teknis

Taunan

Prawan cute ing sandhangan rajutan anget nggunakake touchpad ing cafe
799 € Anual
  • Maintenance
  • Nganyari Katalog
  • Dhaptar produk ing ndhuwur
  • Pitulungan teknis

Kita mbantu sampeyan ing jaringan sosial

Saka Stockmarca, kita nggawe konten asli kanggo kabeh pelanggan Dropshipping. Ngirim foto lan video sing bisa digunakake kanggo tuwuh ing jaringan sosial kaya Instagram, Pinterest utawa Facebook. Ngewangi sampeyan supaya narik lalu lintas menyang toko online, nambah penjualan lan nggawe konten promosi.

Apa nunggu kanggo miwiti duwe bisnis dhewe? Sampeyan mung kudu miwiti lan semangat kabeh, kita isih ngurus.

kontak

Hubungi saiki.

Kita bakal menehi pitutur marang kowe kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo miwiti mbangun sikil kanthi sikil sing paling apik. Lan yen sampeyan wis duwe toko, kita bakal nyedhiyakake stok saka merek paling apik supaya sampeyan duwe produk sing disenengi lan adol. Amarga mlumpat ora medeni, apa sing medeni ora urip kanthi semangat manut.

ANTARA WHATSAPP: 667-768-353

Jam kantor lan layanan pelanggan: Senin nganti Kamis wiwit jam 9:00 nganti 17:30 sore lan Jumuah saka 8:00 nganti 16:30 sore

kontak