Lambang
Pemborong fashion

Kita distributor Grosir sing ana ing España
Ngerti luwih

Babagan kita

Ing Stockmarca, kita dadi distributor fashion wiwit taun 1986. Kanthi luwih saka telung puluh taun pengalaman ing sektor kasebut ing tekstil lan aksesoris. Minangka dianggep minangka salah sawijining perusahaan utama ing distribusi grosir saham saka firma fashion terkemuka, klambi outlet borong, uga busana Italia, Prancis lan Spanyol kanthi rega paling apik.

Tim sing darmabakti.

Ing Stockmarca kita duwe tim profesional sing dilatih kanthi profesional ing sektor busana. Saka manajer sing akeh pengalaman lan agen tuku menyang desainer lan ahli pemasaran sing diajeni kreatifitas lan semangat nambah dandan. Melu karo saben klien preduli saka ukuran utawa giliran kanggo mbentuk hubungan jangka panjang. Amarga penjualan kita gumantung marang para klien sing adol, sukses bakal dadi kita. Mangkono ngrampungake kebutuhan saben wong sing pengin ngerti kanthi rinci lan menehi saran kanggo saben wektu.

Jual karo kita.

Yen sing dikarepake yaiku nyiyapake toko sandhangan dhewe, ing STOCKMARCA, kita bakal ngatur ngatur pamasangan ing toko uga pemilihan produk sing dibutuhake. Nawakake kamungkinan nyetel macem-macem jinis toko fashion, gumantung karo produk sing pengin didol.

Kajaba iku, kita menehi kesempatan kanggo nggawe bisnis sampeyan kanthi cara sing sederhana lan ekonomi ing lingkungan online. Nyedhiyakake sampeyan katalog kabeh sing dianyari saiki lan situs web dicocogake kanggo adol wiwit sepisanan. Kabeh iki minangka pendhukung tim Stockmarca, sing bakal menehi pitunjuk, pelatihan lan solusi sing tepat sing cocog karo kabutuhan.

Produk kita

Kita fokus kegiatan ing kabeh toko fashion, kanthi stok sandhangan lan aksesoris kanggo toko musiman, toko merek ndhuwur, toko murah lan toko outlet. Kanthi kemungkinan tuku ing kumpulan, kanthi produk sing dipilih ing gudang utawa liwat toko online kita.

Kita duwe saham merek internasional, mesthi njamin orisinalitas lan kualitas produk karo sertifikat produsen dhewe. Kabeh produk kita asal saka merek asli. Produk tangan pertama, diubah lan kanthi kahanan sing sampurna. Nawarake pelayanan pelanggan kelas siji kanggo ngatasi masalah kanthi cepet, efisien lan tanpa biaya kanggo pelanggan.

kontak

Hubungi saiki.

Kita bakal menehi pitutur marang kowe kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo miwiti mbangun sikil kanthi sikil sing paling apik. Lan yen sampeyan wis duwe toko, kita bakal nyedhiyakake stok saka merek paling apik supaya sampeyan duwe produk sing disenengi lan adol. Amarga mlumpat ora medeni, apa sing medeni ora urip kanthi semangat manut.

ANTARA WHATSAPP: 667-768-353

Jam kantor lan layanan pelanggan: Senin nganti Kamis wiwit jam 9:00 nganti 17:30 sore lan Jumuah saka 8:00 nganti 16:30 sore

kontak