fbpx

Koleksi FW22 anyar Informasi liyane

Siapke e-commerce sampeyan
Dropshipping

Kanthi cara sing gampang banget, sampeyan bisa nyiyapake e-commerce lan nggawe dropshipping. Gabungake katalog kanthi stok luwih saka 700 produk lan gabung karo donya online.

Apa sampeyan duwe toko online?

Yen sampeyan ora duwe situs web, kami bakal menehi sampeyan, miturut kekarepan sampeyan. Kanthi domain lan logo sing sampeyan pilih. Lan yen sampeyan wis duwe, aja padha sumelang, kita kudu nginstal alat impor katalog supaya bisa langsung adol.

Kita ngurus pengiriman

Kanthi layanan Dropshipping, sampeyan bakal duwe atusan referensi kanggo entuk sukses karo toko online. Sampeyan ora prelu kuatir apa-apa liyane kajaba adol amarga pangiriman digawe dening kita.

Kita menehi saran babagan marketing

Kita bakal menehi saran supaya menehi kinerja paling apik ing jaringan sosial. Kayane penting kanggo kita ngiklanake ing Instagram lan Facebook lan kanggo iki, kita bakal ngrampungake keraguan sing sampeyan duwe.

Ewonan produk sing kasedhiya kanthi pengiriman langsung

Kita ngatur Simpenan sampeyan

Apa sampeyan dadi distributor merek fashion, aksesoris, lan alas kaki utama? Kita ngatur saham lan adol kanggo sampeyan. Kita duwe pengalaman lan portofolio klien sing bisa ngirim saham sampeyan lan adol tanpa kudu kuwatir apa-apa.

Apa sing anyar ing kumpulan

Kita nawakake sampeyan akeh fashion grosir kanthi rega paling. Merek paling apik kanthi pengiriman langsung kanthi persediaan ing gudang dhewe. Kita ngganti kebutuhan lan anggaran sampeyan.

Layanan kita

Kita ngiringi sampeyan ing saben langkah kanggo nawakake layanan sing paling apik lan saran sing dibutuhake kanggo nggawe petualangan sampeyan ing jagading fashion minangka sukses lengkap.

Bukak toko sandhangan fisik lan online sampeyan

Isi toko sampeyan karo produk sing paling anyar lan nuntut. Lan yen sampeyan butuh, kita nggawe situs web supaya sampeyan bisa adol kanthi online.

Dropshipping lan lali babagan saham

Kanthi layanan Dropshipping, sampeyan bakal duwe ewu referensi kanggo entuk sukses karo toko online. Nyambungake katalog kita menyang situs web lan ngurus pengiriman. Apa sampeyan ora duwe situs web? Kita nggawe sampeyan lan mulang sampeyan carane nggunakake.

Katalog online terus dianyari

Kita nganyari saham sing nampa produk anyar saben dina kanthi luwih saka 30.000 referensi ing nganyari terus. Konsultasi supaya sampeyan bisa nawakake pelanggan apa sing dikarepake pasar.

Layanan lan perhatian

Layanan pelanggan sing dilatih ing sektor sing adhedhasar ing Spanyol. Kanthi wujude pengalaman luwih saka 30 taun lan luwih saka 2000 klien ing saindenging Eropa.

Kita ngatur Simpenan sampeyan

Apa sampeyan distributor merek terkemuka? Kita ngatur saham lan adol kanggo sampeyan. Tanpa sampeyan kudu kuwatir babagan apa wae, kita tumindak minangka perantara ing antarane sampeyan lan pelanggan pungkasan. Kita wis ngatur saham distributor kita luwih saka 30 taun kanthi asil penjualan sing apik banget.

Fokus ing adol

Kita nulung sampeyan supaya bisa njupuk kauntungan saka kabeh saluran distribusi sing paling sukses. Sade loro ing toko fisik lan saluran online, kanthi saham dhewe utawa liwat layanan Dropshipping.

PENTING: Kita ora adol klambi bekas utawa bobote, uga ora adol mebel komersial.

Bukak toko sandhangan fisik sampeyan

Kita nyedhiyakake kabeh produk kanggo toko liwat replenishments terus-terusan sing nuduhake kabeh pengalaman karo sampeyan. Ora ana franchise, ora ana royalti, ora dikenani biaya, ora ana eksklusivitas. Kanthi Stockmarca sampeyan bakal duwe kebebasan lan kontrol total kanggo bisnis supaya bisa tuwuh kaya sing dikarepake.

kontak

Hubungi saiki.

Kita bakal menehi pitutur marang kowe kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo miwiti mbangun sikil kanthi sikil sing paling apik. Lan yen sampeyan wis duwe toko, kita bakal nyedhiyakake stok saka merek paling apik supaya sampeyan duwe produk sing disenengi lan adol. Amarga mlumpat ora medeni, apa sing medeni ora urip kanthi semangat manut.

ANTARA WHATSAPP: 667-768-353

Jam kantor lan layanan pelanggan: Senin nganti Kamis wiwit jam 9:00 nganti 17:30 sore lan Jumuah saka 8:00 nganti 16:30 sore

kontak