Warta gedhe.

Kita nawakake sampeyan akeh fashion grosir kanthi rega paling. Merek paling apik kanthi pengiriman langsung kanthi persediaan ing gudang dhewe. Kita ngganti kebutuhan lan anggaran sampeyan.

Hangat kanggo busana

Ing Stockmarca, kita wis dadi produsen sandhangan, tas lan aksesoris wiwit taun 1986. Nyedhiyakake sampeyan minangka merek fashion awal, merek premium lan fashion outlet kanthi rega paling apik. Ngewangi sampeyan kanggo ngrampungake impen sampeyan miwiti miwiti toko fashion dhewe yen sampeyan durung duwe.

Layanan lan perhatian

Layanan pelanggan sing dilatih ing sektor sing adhedhasar ing Spanyol. Kanthi wujude pengalaman luwih saka 30 taun lan luwih saka 2000 klien ing saindenging Eropa.

Fokus ing adol

Kita nulung sampeyan supaya bisa njupuk kauntungan saka kabeh saluran distribusi sing paling sukses. Sade loro ing toko fisik lan saluran online, kanthi saham dhewe utawa liwat layanan Dropshipping.

Layanan kita

Kita ngiringi sampeyan ing saben langkah kanggo nawakake layanan sing paling apik lan saran sing dibutuhake kanggo nggawe petualangan sampeyan ing jagading fashion minangka sukses lengkap.

Bukak toko sandhangan fisik lan online sampeyan

Kita bakal mbantu sampeyan sajrone proses kanggo nyiyapake toko lan isi karo produk sing paling anyar lan populer. Lan yen sampeyan butuh, kita nggawe situs web supaya sampeyan uga bisa adol online.

Dropshipping lan lali babagan saham

Kanthi layanan Dropshipping, sampeyan bakal duwe ewu referensi kanggo entuk sukses karo toko online. Nyambungake katalog kita menyang situs web lan ngurus pengiriman. Apa sampeyan ora duwe situs web? Kita nggawe sampeyan lan mulang sampeyan carane nggunakake.

Katalog online terus dianyari

Kita nganyari saham sing nampa produk anyar saben dina kanthi luwih saka 30.000 referensi ing nganyari terus. Konsultasi supaya sampeyan bisa nawakake pelanggan apa sing dikarepake pasar.

Dakkandhani saiki babagan proyek sampeyan

Bukak toko sandhangan fisik sampeyan.

Kita mbantu sampeyan manajemen toko lan pengganti produk, nuduhake sampeyan kabeh pengalaman. Ora franchise, ora ana royalti, ora royalti, ora eksklusif. Kanthi Stockmarca, sampeyan bakal duwe kabebasan lan kontrol total bisnis supaya bisa tuwuh sing dikarepake.

kontak

Hubungi saiki.

Kita bakal menehi pitutur marang kowe kabeh sing sampeyan kudu ngerti kanggo miwiti mbangun sikil kanthi sikil sing paling apik. Lan yen sampeyan wis duwe toko, kita bakal nyedhiyakake stok saka merek paling apik supaya sampeyan duwe produk sing disenengi lan adol. Amarga mlumpat ora medeni, apa sing medeni ora urip kanthi semangat manut.

CALL US: +34 601 440 904

Jam kantor lan layanan pelanggan: Senin nganti Jumuah wiwit jam 9:00 a.m. nganti 17:30 p.m.

kontak
Bukak chatting
1
Apa sampeyan duwe keraguan?
¡Hola!
Kepiye carane bisa mbantu sampeyan?